уторак, 18. јун 2013.

Каква је будућност тениса у Србији ?

Председник ТК Партизан Душан Грујић тврди да Спасојевић, Арменулић, Болић, Шошкић, Пантовић и Живојиновић уништавају овај спортГрујић предвиђа пропаст српског тениса
Шест јахача тениске апокалипсе…

Председник Тениског клуба Партизан Душан Грујић тврди да су сарадници председника ТСС Вука Јеремића највећи гробари српског тениса, као и да ће Србија за две-три године нестати с карте света белог спорта!Након недељног скандала због неодржане редовне седнице Скупштине ТСС – због које је Јеремић прелетео 14.000 километара, а његови сарадници нису успели да обезбеде кворум – Грујић је огорчен на понашање челника „куће тениса“ и каже да ти људи намерно и систематски уништавају овај трофејни спорт.- Вуку замерам што је оставио геријатрију да води ТСС. Он је у Савез донео новца као нико пре њега, али није смео да на важним позицијама остави људе који уништавају све чега се дотакну. То му се у недељу и обило о главу. Издали су га његови људи – казао је Грујић у интервју за Курир, а затим оплео по шесторки:- Боба није саградио ни кућицу за канаринце 11 година, а наш „спасилац“ Топлица Спасојевић је светски рекордер у прављењу губитака. Радмило Арменулић је највећи гробар српског тениса, а велики мозгови Чеда Шошкић и Аца Болић знају само да путују с репрезентацијом и троше новац на личне дохотке. Ту је и Данило Пантовић, који је био по затворима… Сви они заједно нису урадили ништа за тенис у овој земљи и ако буду остали на челу Савеза, нема нам спаса.

Вук је дао много новца Савезу, али је око себе окупио лоше људе Вук је дао много новца Савезу, али је око себе окупио лоше људеЗнао сам да неће бити кворума, рекао сам то и ЂоковићуГрујић је још пре месец дана знао да скупштина неће бити одржана због кворума, иако је у недељу свим члановима био радни дан. Такође, он гарантује да се ова фарса направила намерно.

- Рекао сам Срђану Ђоковићу пре недељу дана да неће бити кворума. Знао сам, јер чим није изборна, ови људи који су канцер српског тениса се неће појавити. Срђан ми је само честитао кад је видео бруку и срамоту – каже председник ТК Партизан.Пропаст после Нолета!Први човек црно-белих тенисера позива ревизоре да утврде на који начин је трошен огроман новац који је Јеремић обезбедио ТСС.

- Ово је ситуација за ревизора како би се утврдило на шта су се трошиле паре из ТСС. Гарантујем вам да ништа од тога није отишло на напредак младих талената или прављење тениског центра. То су људи којима је лични интерес изнад свега, али шта ће бити кад Новак, Јанко, Виктор престану да играју тенис? Па, ми нећемо имати тенисера ни у првих 200, а о репрезентацији да и не размишљамо – рекао је Грујић.Грујићева питања руководству ТСС♦ Колико је Топлица Спасојевић донео новца у Савез?

♦ Шта је урадио Слободан Живојиновић за наш теннис током 11 година у ТСС?

♦ Зашто најбољи тенисер света не жели да уђе у зграду Савеза?

♦ На шта је потрошено 1.300.000 евра у 2012. години?

♦ Где је нестао видео-бим с прошле изборне скупштине?

♦ Колико је новца потрошено на стварање нових тенисера

Нема коментара: