понедељак, 16. јануар 2012.

Pazi, snima se …Vojislava Lukić!


Zanimljive fotografije srpske teniserke Vojislave Lukić (24) koja je pre dve godine prestala aktivno da igra tenis i poručila da će sreću okušati u glumi.



"Volim tenis, ali još više život. Znam da je mnoge iznenadila moja odluka da se povučem u 22. godini, ali izgubila sam volju i motiv da igram tenis. Imam nameru da živim punim plućima i verujem da mogu da budem uspešna u nekim drugim poljima života. Završila sam nedavno školu glume. Imala sam čast da razgovaram sa čuvenim glumcem Donom Džonsonom, koji mi je tom prilikom obećao da će mi pomoći da ostvarim san i glumim u Holivudu", rekla je tada Lukićeva.
"Uvek sam bila teniserka broj jedan, ali sam imala nesreću da su Ana Ivanović i Jelena Janković izbile u prvi plan. Ostala sam iza njih, i nisam uspela da se vratim", rekla je ona.

Vojislava Lukić je bila evropski prvak u uzrastu do 14 godina, a u konkurenciji do 16 godina uspela je da se plasira među najboljih pet.



Volim tenis: Glumica, voditeljka…

U međuvremenum okušala se u kratkotrajnim voditeljskim ili trenerskim epizodama, ali najduže je sanjala o holivudskoj karijeri u nadi da će joj vrata filmske industrije odškrinuti nekadašnja zvezda “Miami Vice-a” Don Johnson. Nekadašnja reprezentativka Srbije odigrala je poslednji meč na turniru u Dubaiju, gde je u paru sa Bojanom Jovanovskom učestvovala u dublu. Međutim, poražene su već na startu turnira od Julije Gerges i Oksane Kalašnjikove rezultatom 6:4, 6:2. Jedna teniska priča je završena, a nekako u istom periodu Vojislava je, poput svojih svetskih koleginica, zanosne obline pokazala i van terena, na naslovnoj strani muškog magazina FHM.

"Nikada se ne bih slikala potpuno naga, ali sam bila veoma zadovoljna ovim fotografijama. Na njima nema ničeg vulgarnog i nepristojnog, to su sportske fotografije, sa lepom pozadinom, sportskom garderobom", rekla je Vojislava i dodala da voli moćne muškarce i da je u srećnoj ljubavnoj vezi.

"Privlače me muškarci koji nisu površni i zrače gotovo nadljudskom snagom, upornošću i odlučnošću. Volim moćne muškarce koji se ne plaše ničega i spremni su da se prepuste svemu što život donosi. Moj muškarac mora da ima harizmu i smisao za humor. Nisam mnogo zahtevna, zar ne", zaključila je za "Blic ženu" Vojislava Lukić i na kraju objasnila zbog čega je odlučila da prestane sa bavljenjem tenisom.

"Već sa 14 godina shvatila sam da se do velikih pobeda stiže velikim radom i zalaganjem. U sportu sam naučila da uvek ostanem pribrana i mudro pratim šta će se desiti u sledećem setu, odnosno u sledećoj životnoj epizodi koja me očekuje. Sada sam spremna za drugu vrstu karijere. Danas su mi tržišno takmičenje i tržišna utakmica mnogo veći izazov", izjavila je Lukićeva.




















Нема коментара: