среда, 18. јануар 2012.

Skandal na Australian Openu,sudija Nuni drastično oštetio Nalbija !


Sudija nije dozvolio Davidu Nalbandianu da pomoću "hokaja" proveri jedan od poslednjih poena u meču. David bacio reket i tražio da se sudija, Francuz Kader Nuni otera sa turnira




Meč između Džona Iznera i Davida Nalbandiana trajao je četiri sata i 41 minut, ali je tek pred kraj dobio neobičan impuls energije, pošto je Nalbandian prosto "podivljao" nakon prilično kontroverzne sudijske odluke da mu uskrati korištenje "hokaj" sistema.



Suštinski, David je imao meč loptu na servis visokog Amerikanca. Linijski sudija je dosudio aut, francuski sudija je tu odluku promenio, ali nije dozvolio Nalbandianu da tu njegovu odluku elektronski proveri.

Sudija Nuni je objasnio da je David proveru zatražio prekasno, Najbandian da sudija "priča gluposti",prenosi RTS.

"Mislim, da li zaista neko može biti toliko glup u tako važnom trenutku", rekao je Nalbandian.

Iz snimka se jasno vidi da je Francuz debelo pogrešio.


izvor:Kurir

Nalbandijan plaća 8.000 dolara!


Organizatori Australijan opena kaznili su argentinskog tenisera Davida Nalbandijana sa 8.000 dolara jer je flašicom vode gađao člana osoblja. Nalbandijan je to učinio nakon meča drugog kola u kojem je izgubio od Amerikanca Džona Iznera. Argentinski teniser se na tom meču posvađao i sa glavnim sudijom Kaderom Nunijem, jer je mu ovaj nije dozvolio da iskoristi čelindž– Stvarno je besmisleno igrati na turniru gde su ovakve sudije. Da li neko zaista može da bude toliko glup – rekao je Nalbandijan posle poraza.
Argentinac trenutno zauzima 87. mesto na ATP rang listi.

Нема коментара: